Skip links

Privatmarked

Vi utfører alle former for rørinstallasjoner for industri-
og privatmarkedet.

Pusse opp badet

Sitter du med planer om å pusse opp badet? Borge Rør har lang erfaring i å bistå kunder gjennom hele prosessen. Som totalentreprenør ved rehabilitering av bad og våtrom vil du kun ha en aktør å måtte forholde deg til, nemlig oss!

I vårt Showroom kan du også la deg inspirere og ta og føle på produkter før du bestemmer deg. Sammen med vår baderomskonsulent kan dere også designe deres nye bad og få sett badet i realistiske 3D bilder/tegninger!

SHOWROOM

Reparasjoner / Vedlikehold

Når uhellet først er ute er det greit å ha fagfolk å kontakte. Borge Rør AS utfører alle typer av reparasjoner og utskiftninger på ditt VVS anlegg. Har du lekkasjer på vann/avløpsrør – har du behov for reparasjoner eller omlegging, utskiftning av blandebatterier eller sanitærutstyr er våre rørleggere langt unna!

Varmepumper

Flere og flere velger å bruke varmepumper som alternativ oppvarmingskilde, både av hensyn til økonomi, et bedre inneklima og ikke minst miljøet. Borge Rør AS er forhandler av vann–vann, luft-luft og luft–vann varmepumper, hvor vi forhandler flere av de mest kjente merkene.

Ønsker du mer informasjon om priser eller er det av interesse å sette opp tid for befaring, kan du gjerne ta kontakt med oss!

Vi finner da ut hvilken løsning som best passer til deg og dine behov.

Ønsker du mer informasjon rundt varmepumper og hvilken effekt dette har, anbefaler vi at du ser litt på sidene til Enova

Eneboliger

Bygger du ny enebolig er det mye som skal planlegges og noen av de viktigste beslutningene som skal tas er hvordan du vil ha det i din nye bolig. Det være seg valg av ulike oppvarmingskilder, design på bad, vaskeromsløsninger eller andre installasjoner der man trenger vann, varme eller sanitær. Borge Rør AS har lang erfaring med prosjektering og oppføring av løsninger for eneboliger.

KONTAKT OSS

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi har gode relasjoner og godt samarbeid med oppdragsgivere og hovedentreprenører. Slagordet vårt er kvalitet i alle ledd og det vil vi alltid leve opp til.

KONTAKT OSS
homepage_community_followers