Skip links

om oss

Siden 1948 har Borge Rør AS holdt solide håndverkstradisjoner i hevd. Filosofien er fortsatt den samme: Kvalitet i alle ledd.

I 2018 fylte Borge Rør AS 70 år!

Hos oss, som totalleverandør, får du personlig veiledning og hjelp til prosjektering, planlegging og utførelse. Og selvfølgelig oppfølging i etterkant.

Gjennom våre 70 år har vi hatt svært mange prosjekter – ikke minst utbygging av skoler, Sykehjem, prosjekter for næringsmiddelindustrien, samt en rekke leilighetsprosjekter.

Les litt om vår historie under.

1948

Borge Rør blir stiftet

Kåre Dahl som startet opp Borge Rørleggerbedrift i 1948 sammen med sin bror. Det var en familiebedrift til beinet. Sønnene Øivind, Thor og Gunnar var med og hjalp til i alle ferier og på fritiden.

1970

Borge Rør og jern

I 1970 overtok Thor, Gunnar og Øivind driften og startet i tillegg jernvarehandel på Selbak hvor de hadde byggevarer og sement ved siden av rørleggerforretningen som var selve bærebjelken.

1981

Borge Rør AS ser dagens lys

Brødrene Dahl går vært til sitt, og Øivind Dahl driver Borge Rør AS videre slik vi kjenner det i dag.

1999

Nye eiere ville fortsette lokal satsning

I 1999 solgte Øivind firmaet til Morten Pedersen, Øystein Martinsen og Thor Karlsen. Sammen la Morten, Øystein og Thor fremtidsplanene for Borge Rør. De var alle enige om at de skulle satse lokalt.

2018

Tradisjonsrik rørleggerbedrift inn i en ny generasjon

Sommeren 2018 begynte Ole Herman Andreassen som teknisk leder i Borge Rør, og med det sikret bedriften seg den tekniske kompetansen som kreves for å være rustet i fremtiden.
I september 2018 ble Sindre Pedersen ansatt som ny daglig leder, og tok med det over det administrative og økonomiske ansvaret for bedriften.

2018

Borge Rør flytter lokaler

Borge Rør er 70 år og feirer med å flytte til nye lokaler i Strykerveien 3 på Torp. Her satser de videre med blant annet et splitter nytt Showroom. Til tross for endringer, er strategien den samme som alltid: Lokal forankring og kvalitet i alle ledd!

Fornøyde kunder