Kvalitet i alle ledd siden 1948

Om Borge Rør

Siden starten i 1948 har Borge Rør AS etablert en solid faghandel innen VVS/VS. Med solide håndverkstradisjoner i bedriftens ryggrad, har filosofien stadig vært den samme: Kvalitet i alle ledd.


bilde1_forside_br
Gjennom gode relasjoner har vi underveis befestet vår posisjon i vår bransje. Dette fordi vi har tilknyttet oss solide medarbeidere med engasjement, kunnskap og service som naturlige redskaper i hverdagen. Gjennom ledende merkevareleverandører er vi sikre på at vår kvalitetsprofil blir holdt i hevd.

Optimale løsninger

Borge Rør utfører alle former for rørinnstallasjoner for industri- og privatmarkedet.
Først og fremst er vi en tradisjonsbedrift med solide røtter i lokalmiljøet. For oss er det viktig å holde rørleggerarbeid i hevd. Allsidig kunnskap og årelang erfaring er bedriftens ryggrad, og vi søker hele tiden å utvikle oss i takt med omgivelsene. Vi ønsker å være kjent for å skape gode, praktiske og økonomisk givende løsninger. Vi er en servicebedrift med fokus på kundens individuelle behov. Hos oss, som totalleverandør, får du personlig veiledning og hjelp til prosjektering, planlegging og utførelse. Obilde2_forside_brg selvfølgelig oppfølging i etterkant. Gjennom tiden har vi vært involvert i en rekke interessante prosjekter – ikke minst utbygging av skoler, prosjekter for næringsmiddelindustrier, samt en rekke leilighetsprosjekter.

Hos oss treffer du en blanding av garvede fagfolk og lærlingekrefter, som gir en fin balanse i miljøet, og bra kontinuitet i prosjektstyringen.
I Borge Rør tas beslutninger direkte i alle ledd, og tonen er personlig. Vi jobber på lik linje mot felles mål og resultater.

Vi vet at fornøyde kunder er vår gjennomføringsgaranti!

Sidene er under utvikling